Westeinderstudio gaat verhuzien.

Zoals jullie mogelijk al weten gaat de studio verhuizen. Na vele mooie jaren in Rijnsaterwoude sluit ik de deuren op 31 december. Maar niet getreurd, want op 3 januari open ik de studio weer in Katwijk. Ik heb namelijk een onderkomen gevonden bij The Box studio’s. Vanuit die studio zal ik mijn werkzaamheden onder de naam “Arno Dreef Audioproducties” verder voortzetten.

De studio heeft een mooie live-ruimte, een intieme dubruimte, een ruime controlroom, een bar en…. een podium! Daar kan dus ook, zowel met als zonder publiek, live opgenomen worden. In de kerstvakantie zal er met man en macht gewerkt worden om alle apparatuur over te zetten en de live-ruimte van een nieuwe, inspirerende aankleding en verlichting te voorzien.

Vanaf 3 januari neem ik de studio in gebruik en is het weer mogelijk om bij mij te komen opnemen. Voor boekingen en contact zal www.westeinderstudio.nl voorlopig nog in de lucht blijven. Een nieuwe website zal snel volgen. Mijn mobiele nummer blijft hetzelfde: 06-41388107

Kom vooral eens op de koffie om de nieuwe ruimtes te bewonderen.
Voor de maanden januari en februari hanteer ik een introductiekorting van 10% op de volledige boeking!

Share

Laat een reactie achter